+ Kabelstickat +

Stickat - H&M :: Jeans - Cubus :: Jacka - H&M :: Väska - Lindex :: Skor - Ellos
 
Såhär har jag hoppat runt idag! Har varit på riktigt bra humör, tills jag fick lite ont i fötterna haha. Var även 7 cm längre idag, känns konstigt att vara i en mer normal längd haha. Älskar verkligen min tröja, speciellt färgen. Vinrött är så himla fint. Jeansen är de jag färgade, och ja de funkar ju. Något stora i midjan, men i princip alla jeans töjer sig ändå, så vad ska man göra. Nu är jag hemma och ska äta lite, sen kolla på Lost och även göra lite matte. Imorgon är det fredag, äntligen helg! Har inte något speciellt planerat i helgen, men något hittar jag säkert på. Nu ska jag kolla lite Lost, så vi hörs senare. Pussen.

ibland undrar jag vad det är för fel på mina vänner

looooooooooooooool på den hahahah


i can feel you numb

Det är jättejobbigt att blogga samtidigt som man har en konversation med någon på facebook. Man får liksom byta flik varannan sekund och bli avbruten hela tiden. Så tappar man ordet och måste fundera om. I-landsproblem?
 
Idag har jag gått i skolan halv 11 till cirkus 10 över 4 då vi fick sluta tidigare. Kom hem vid 5 och då käkade jag massa mat samtidigt som jag kollade på Lost. Sen duschade jag fett länge och fett varmt och sen har jag umgåtts med min dator. Imorgon har jag skola 10 över 10 till halv 3, fett med najs. Gillar mitt schema förutom onsdagar, så ni vet. Nej nu fattar man på hur jag skriver, hur satans trött jag är. Så nu ska jag ta och gå på dejt med mina älskade kuddar och pyjamasbyxor. Vi hörs imorgon sötisar! Pussen.
 
jag gillar att ta både seriösa och oseriösa egopics med min telebop. ni kan följa mig på instagram (@sofiadahlin) och få se både charmiga och mindre charmiga bilder på mig, om ni vill. fred ut.

RSS 2.0