torsdag

 
Första veckan av sista året i gymnasiet börjar lida mot sitt slut, och jag har just avslutat en kopp varm choklad. Har överlevt första veckan och det mesta känns bra efter att ha hittat lösningar på några små problem, kan inte direkt säga att jag har mycket att klaga över i skolväg! Så det känns himla bra. Är riktigt taggad på helg, imorgon är det kräftskiva hos Mattias och det ska bli himla trevligt! Kommer dessutom få träffa några jag inte träffat på läänge, så det ska bli skoj. Resten av helgen är oklar såhär långt, men jag planerar att sova ut ordentligt. På tal om sömn så är det nu dags att borsta tänderna innan jag kryper ner under täcket. Godnatt mina trogna läsare, som hänger kvar trots att det är mer dött än levande här nu för tiden.

greatness

 
Vilken dag, vilken dag! Trots mycket klagomål från min sida under dagens svenskalektion, så har det varit en helt fantastisk dag! Haft min första lektion i kriminologi vilket verkar otroligt roligt, gått runt i stan med två favoriter, eftermiddagsshoppat med mamma och kommit hem till en sprillans ny TV i mitt rum. Där snackar vi materiell lycka, kan äntligen se på film utan att behöva en kikare, haha!

high on life

mina muppar
 
Satfläsk vilken bra dag! Den började dock väldigt stressigt då jag försov mig en aning. Men, vad är en skolstart utan spurt till tåget på morgonkvisten? Har fått skåp, busskort och schema, hittills ser det mesta bra ut (förutom mitt underskåp) och jag är numera riktigt taggad på det här året! Blev lunch på Tasty's med mina muppar ovan, och sen en tripp in till huvudstaden. Fick med mig en klänning så nu är allt klart inför lördag också! Livet rullar på ovanligt bra helt enkelt, jag gillar det.

RSS 2.0