Kärlek

"jag vet att kärlek inte är som i filmer. jag vet att en kille inte bara kommer komma springandes över gatan och säga att jag är vacker som en blomma och be om en dejt. och jag vet att han inte kommer att fortsätta kämpa även om jag säger nej. jag vet att den första kyssen inte är på en vacker äng utan i en obäddad säng framför någon dålig skräckfilm. jag vet att ingen kommer kolla på mig så som ron weasley kollar på hermione granger. jag vet att ingen kommer vilja sitta på en elefantrygg med mig och sova i skogen med bara himlen som tak. jag vet att ingen kommer skriva det där handskrivna brevet och skicka till mig även fast vi bor cykelavstånd från varandra. jag vet att ingen kommer vilja resa med mig med bara en tandemcykel som fordon.  

jag vet att jag aldrig kommer få uppleva en sagolik kärlek, som jag en vacker dag kommer berätta för mitt barn samtidigt som jag sitter i en rodbåt ute på en liten sjö. och äter melon. med en vit vacker klänning som min svärmor har virkat enbart till mig. 

men att drömma är vackert. och kanske, bara kanske om jag drömmer tillräckligt mycket. kanske drömmen slår in. kanske om jag förstätter hoppas, fortsätter tro. kanske en dag ska jag få en saga."

 

- Julia Glimsö


Min gos ♡

Det är så konstigt egentligen, hur bra man mår av en annan levande varelse. Inte bara av människor, utan djur. Att de kan få en på så himla bra humör bara genom att finnas där. De är så underbara dessa små fina, gosiga pälsfluffar. Är så glad över att jag har världens finaste katt som sover bredvid mig varje natt. Min sällskapssjuka fluffi.

Döda mig någon

Ibland är livet bara förjävla piss-dåligt, på riktigt. Så nu tänker jag klaga. Är så fruktansvärt arg på allt som har med skolan att göra, har 6 prov och 6 inlämningar att göra på 6 skoldagar. Vad i hela HELVETE?! De är ju idioter hela bunten. Kan någon snäll själ berätta för mig hur jag ska hinna med allt detta? Jag har faktiskt ett liv också!! Okej,en del av det är rester och ett prov är ett omprov i spanska (jävla fitt-grammatik jag hatar dig). Hade dessutom två prov idag. Det är verkligen sjukt. Men, jag har faktiskt lagt upp en plan. Såhär:
 
Onsdag: Idrottsuppgift göra klart och skicka in
Torsdag: 3 engelskauppgifter göra klart och skicka in, börja med svenskan (Ledig)
Fredag: Chilla för det är FREDAG förfän
Lördag: Göra klart svenskan och skicka in, börja på psykologin, läsa i spanskaboken
Söndag: Förbereda matten om jag kan på något sätt, annars bara mentalt lol, läsa i spanskaboken
Måndag: Spanska skriftligt prov, Matte muntligt prov, göra klart psykologin och skicka in
 
Tisdag, Onsdag, Torsdag, FredagLEDIG! Brodern min tar studenten på onsdag så då blir det massa firande. De andra dagarna ska jag plugga till Sam-provet, idrottsprovet och spanskaproven.
 
Måndag: Muntligt spanskaprov, omprov spanska?
Tisdag: Sam-prov, Idrottsprov
Onsdag: Omprov spanska?
Torsdag: Omprov spanska?
FredagSOMMARLOV!!!
 
Kommer bli hektiskt de sista veckorna, så får se vad som händer med bloggen. Men nu vet ni, och kan även meddela att bloggen kommer i sista hand dessa veckor. Nu ska jag skriva idrottsuppsats, hoppas ni andra har det roligare! Ha det bra allihopa (för det kommer inte jag ha.. lol)!

RSS 2.0